Auping & Lattoflex bed testen

Een Auping bed testen of een Lattoflex testen? Dat kan in ’t Sutterhuisje!

Op zoek naar een nieuw bed? Wil je graag een Auping bed testen of een lattoflex testen?

Dat kan zonder probleem in ons vakantiehuis aan het donkmeer. Een nieuw bed kopen, is een belangrijke beslissing en je wil graag een bed testen. Echt testen, niet 5 minuten op een bed liggen maar een nieuw bed een hele nacht testen om te kijken (en voelen) of het echt lekker slaapt. Want een goede nachtrust is belangrijk.

We hebben een auping- kamer die uitgerust is met 3-motorige spiraal en een fantastische aupingmatras. In de tweede kamer is het bed uitgerust met een lattenbodem en matras van Lattoflex. Beide merken  hebben hun naam al meer dan waar gemaakt in de voorbije decennia.

Samen met meubelen de Sutter plaatsen wij het Auping bed of lattoflex lattenbodem en lattoflex matras van jouw voorkeur in onze vakantiehuis en kun je jouw toekomstig bed een nacht testen in de configuratie die jij wenst. Koop je nadien het bed bij meubelen de Sutter, dan krijg je de overnachting terugbetaald. Koop je het bed niet, dan heb betaal je gewoon de overnachting. Eenvoudiger kan haast niet.

Tijdens een gesprek in onze winkel komt u alles te weten over onze bedsystemen, matrassen en een eventuele testnacht. We zoeken steeds samen naar uw ideale slaapcomfort. Dit is geen eenvoudige keuze en bepaalt uw nachtrust voor de komende jaren. We willen dan ook de mogelijkheid bieden, om het bed van uw dromen daadwerkelijk uit te proberen.

Beslist u een volledige combinatie (bodem+matras) van auping of lattoflex aan te kopen, is de testnacht gratis. Meer informatie hierover vindt u in de meubelwinkel De Sutter, naast het vakantiehuisje.

Testen wat een Auping bed zo bijzonder maakt?

In een van onze slaapkamers staat een Auping bed dat wij kunnen aanpassen met de Auping matras die u wenst. Stel je prefecte bed samen en kies voor een matras die op jouw lichaam afgestemd is. De Auping spiraalbodem in combinatie met de juiste Auping matras biedt jou de juiste verdeling van jouw lichaamsdruk waardoor je heerlijk en comfortabel slaapt. Een testnacht in een Auping bed zal u overtuigen van de kwaliteit van een Auping bed. Je zal ongestoord slapen, uitgerust wakker worden en comfortabel geslapen hebben.

Een Auping bed kopen is tenslotte ook goed voor het mileu. Koop je een Auping bed, dan nemen ze je oude matras terug en dan wordt deze gerecycleerd en de bruikbare onderdelen worden gebruikt voor dd productie van staal, ondertapijt en judomatten. Een nieuwe bed van Auping is dus goed voor je nachtrust, maar ook goed voor het milieu. En dat nieuwe bed kan je dus het best testen in ’t Sutterhuisje.

Een lattoflex matras en lattembodem testen?

Ook dat kan in ’t Sutterhuisje! Uw lichaam en rug is heel de dag in de weer. ’s Nachts verdient uw rug dus een goede nachtrust en dat is wat de lattenbodems van Lattoflex u kunnen garanderen. In combinatie met een Lattoflex matras, kan een lattoflex bodem u de goede nachtrust geven die u verdient. Zo voorkomt of verhelpt u rugklachten en geniet u van een heerlijk slaapcomfort. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. In de tweede slaapkamer kunt u een lattenbodem van Lattoflex en een matras van Lattoflex proberen. Ontdek de kwaliteit van Lattoflex en ervaar zelf de kwaliteit van Lattoflex.

Over ons, Meubelen de Sutter en hun bedden testen

Filip en Greta zijn uw gastheer en gastvrouw in het Sutterhuisje. Ze zijn de zaakvoerders van meubelwinkel Meubelen De Sutter die naast het vakantiehuisje ligt. U kunt bij hen terecht met al uw vragen, wensen of opmerkingen. Wens je meer informatie over het Auping bed of de Lattoflex lattenbodem en Lattoflex matras waarin u heerlijk geslapen heeft, vraag het hen. Zij helpen u met plezier verder. Koop je na de testnacht een volledig Auping bed of een bodem + matras van Lattoflex, dan is je overnachting gratis.