Ons huisje

In de zomer van 2018 opent het Sutterhuisje, een gezellig vakantieverblijf voor 1,2, 3 of 4 personen in de onmiddellijke omgeving van het Donkmeer in Overmere.
Het is een fantastische uitvalsbasis voor fietstochten rond het Donkmeer, de Kalkense Meersen en de boorden van de Schelde. Het Berlaarse Broek en de Gratiebossen zijn een wandelparadijs. Liefhebbers van Paling vinden Berlare een waar culinair paradijs. De perfecte uitvalsbasis voor de ontdekking van het Scheldeland.

De alleenstaande bungalow dateert uit de jaren ’60. Het huis is volledig gerenoveerd in het voorjaar van 2018 met een nieuwe badkamer, centrale verwarming en is ingericht in vintage stijl. Wifi aanwezig !

Sinds 1963 baat de familie De Sutter een meubelwinkel uit in de omgeving van het Donkmeer. Bij aankoop van een bed/matras krijgen we vaak de vraag : ‘kunnen we dat niet eens proberen ?’… en vanuit die vraag is ons idee gekomen om een huisje naast de winkel in te richten waar mensen kunnen overnachten in heerlijke bedden, al dan niet gekoppeld aan de aankoop van een bed of matras. Gewoon om even uit te rusten, de heerlijke fiets en wandelroutes te verkennen of na een etentje. Voor één of meerdere nachten en met de mogelijkheid om ’s morgens te genieten van een overheerlijk ontbijt, op aanvraag en mits supplement.

’t Sutterhuisje heeft twee slaapkamers voor twee personen.

Faciliteiten ’t Sutterhuisje
U huurt een huisje met living, keuken, badkamer, 1 of 2 slaapkamers, naargelang het aantal personen, overdekt terras en tuin.

Kamer 1 : groot tweepersoonsbed Auping slaapcomfort
Kamer 2 : groot tweepersoonsbed of 2 x 1 persoonsbed Lattoflex slaapcomfort
Badkamer : regendouche, lavabo, wc (haardroger & handdoeken zijn aanwezig)

De keuken is volledig ingericht om eventueel zelf te koken met 4 kookplaten, dampkap, oven en frigo. Koffie en thee zijn gratis.

Er is ook een strijkplank, strijkijzer in ons huisje. Op aanvraag is ook een wasmachine & doorgkast beschikbaar.

Inrichting cosy-vintage met hedendaags comfort.

Bovendien is er een overdekt terras met meubilair en een tuin. Er zijn afgesloten ruimtes om uw (elektrische) fietsen op te bergen, maar u kunt ook fietsen huren via Toerisme Berlare.

’t Sutterhuisje huren? We verhuren ons gezellig vakantiehuis met living, keuken, badkamer en slaapkamer(s) en een overdekt terras met tuinmeubilair. U kan er alleen, met 2,3 of 4 personen verblijven.